Welkom!

Welkom bij De Koning Kinderwagens.
Allereerste van harte gefeliciteerd met de komst van uw kleine wondertje.

Wij bieden prachtige refurbished kinderwagens aan die nog een tweede leven verdienen.
Hiermee stimuleren wij hergebruik en kunnen wij voor iedereen een betaalbare, mooie kinderwagen aanbieden.

De kinderwagens worden gecontroleerd op juiste technische werking ivm veiligheid en alles wordt netjes gereinigd zodat onze kinderwagens allemaal in uitstekende conditie verkeren en alles direct gebruiksklaar is.
Ook doen we ons best om altijd zo compleet mogelijke sets aan te bieden zodat u alles dat u nodig heeft in 1x keer in huis heeft.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een regenhoes, verzorgingstas, voetenzak en uiteraard mag een maxi-cosi autostoeltje er niet bij ontbreken. Een autostoel krijgt u van ons altijd gratis bij aankoop van een complete kinderwagen.

Wij verzenden geen kinderwagens. Deze zijn enkel af te halen in onze winkel en zijn om die reden dus niet te bestellen via de webshop.

Bezoek aan de winkel is op afspraak, en is vrijwel elke dag/avond mogelijk.
Neem contact op via telefoon/whatsapp: 0686690067 of via e-mail: info@dekoningkinderwagens.nl

Het reserveren van een kinderwagen is MAXIMAAL 1 dag mogelijk.
Houdt hier rekening mee wanneer u een afspraak wilt maken aub.


Wilt u onze collectie kinderwagens bekijken? Klik dan hier.

WEBSHOP

Naast complete kinderwagen sets verkopen wij ook enkele losse accessoires en onderdelen voor kinderwagens zoals voetenzakken, regenhoezen, adapters voor Maxi-Cosi, meerijdplankjes etc.

Tevens kunt u in onze (web)winkel heerlijk shoppen voor uw baby naar unieke speenkoordjes, wagenspanners en bedrukte babyrompers. Ook gepersonaliseerd mogelijk. Kijk dus vooral ook even in de shop.  <——