Joolz Day Earth Parrot Blue 3-in-1 Kinderwagen

Joolz Day Earth Parrot Blue Kinderwagen

Deze kinderwagen wordt geleverd met:
Onderstel
Reiswieg
Zitting (verstelbaar en omkeerbaar)
Zonnekap
Regenhoes
Boodschappenmandje
Voetenzak
Tassenhaak
Hoeslakentje
Adapterset
Gratis Maxi-Cosi autostoeltje
2 maanden garantie

Prijs €399,- nu voor €299,-

OMSCHRIJVING
De Joolz Day is een kinderwagen van Nederlands ontwerp, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het frame is verkrijgbaar in zilver en zwart. De Joolz kinderwagen heeft een creatief ontwerp, wat het een aantrekkelijke wagen maakt voor vele ouders.

Een groot voordeel van de Joolz Day is dat de zitting een hoge positie heeft op de kinderwagen, wat zorgt voor een betere interactie tussen ouder en kind. Daarnaast is veel rekening gehouden met een ergonomische houding van zowel het kind als de ouder. De zitting is omkeerbaar, zodat het kindje ook naar voren kan worden geplaatst.

Bij het ontwerp van de kinderwagen is rekening gehouden met lange ouders. Niet alleen de duwstang is tot een comfortabele hoogte te verstellen, er is gedacht aan de lange stap zodat lange ouders niet schuin achter de wagen hoeven te lopen.

De kinderwagen is goed in te klappen. Door zijn gemiddelde gewicht is hij ook goed te tillen. De Joolz Day zitting is ontworpen voor een maximum gewicht van 17 kg.

De Joolz Day heeft 4 wielen die ieder afzonderlijke vering hebben, voor een stabiele ligging van de kinderwagen. Naast de kleur van het frame zijn ook, jawel, de velgen in het zilver of zwart beschikbaar.

Net als vele andere kinderwagens zijn de componenten van de Joolz Day apart aan te schaffen, van onderstel tot zitgedeelte tot reiswieg. Ook zijn er veel handige accessoires beschikbaar, zoals een regen- en zonnescherm, slaapzak en een parasol. Een gewilde accessoire is de Maxi Cosi adapter, waardoor een Maxi Cosi autostoeltje op het Joolz frame kan worden gezet. (Adapterset is geschikt icm Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi Pebble Plus en Cybex autostoeltjes)

SPECIFICATIES JOOLZ DAY

Gewicht 11,6 kg
Formaat (cm, ingeklapt) 85 x 62 x 37 cm
Aantal wielen 4
Soort Wielen Zwenkwielen
Banden Luchtbanden
Vering Ja
Verstelbare duwstang Ja
Hoogte duwstang (cm)  Voor ouders van 1.50m tot 2.05m
Omkeerbare zitting Ja
Verstelbare Rugleuning Ja
Leeftijd Geboorte tot 4 jaar (tot 17 kg)
Inbegrepen Accessoires Bagagemand, regenhoes, reiswieg, matras Aerosleep