Joolz Geo2 Daring Grey Duo/Twin Kinderwagen

Joolz Geo 2 DUO Daring Grey Kinderwagen

Deze kinderwagen wordt geleverd met:
Onderstel
Wiel beschermkappen
Veiligheidsbeugel
XL Zonnekap NIEUW
XXL Boodschappenmand
Voetenzak
Regenhoes
Luiertas
Bovenste Reiswieg met matrasje
Bovenste Zitting (verstelbaar en omkeerbaar)
Bovenste MaxicosiAdapters
Onderste Wieg
Onderste zitgedeelte
Onderste Maxi-Cosi Adapters
2x Gratis Maxi-Cosi autostoel
2x voetenzak Maxi-Cosi
2 maanden garantie

Prijs €950,-

Optioneel ook Familyfix Bases voor de Maxi-Cosi’s erbij te koop. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Joolz Geo² Kinderwagen 2-in-1

De Joolz Geo² Kinderwagen is ontworpen voor ieder familieavontuur. Of dat nu een wandeling door de stad is of een vakantie naar bosrijk gebied: met jouw Joolz Geo² breng je jouw kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is met behulp van de (apart verkrijgbare) Joolz Geo² Uitbreidingsset uit te breiden tot duo of twin kinderwagen.

Comfort

Zowel kind als ouder profiteren van veel comfort met de Joolz Geo² kinderwagen. De kinderwagen heeft een verlengde zonnekap met lusjes waaraan je speelgoed kunt bevestigen. De ergonomisch gevormde zitting is omkeerbaar en heeft een verstelbare rugleuning. Het zitje is vrij hoog waardoor je niet hoeft te bukken om contact te maken met je kindje en dankzij de verstelbare duwstang loopt iedereen prettig en rechtop achter de Joolz Geo². De kinderwagen is soepel te besturen, aan één hand heb je genoeg.

Gebruiksgemak

De extra grote, makkelijk toegangbare boodschappenmand is super handig wanneer je er met je kindje op uit gaat. Want reken maar dat je voor zo’n kleintje veel spullen nodig hebt! De kinderwagen klapt eenvoudig in en is voorzien van een transportvergrendeling waardoor je het ingeklapte pakket makkelijk op kunt tillen en kan verplaatsen zonder dat het openklapt.